Restoranti

Hotel Mangalemi ka një restorant që shërben darkë i cili nuk është i hapur për publikun, por vetëm për mysafirët që qëndrojnë në hotel. Restoranti ruan traditen shqiptare dhe ne jemi krenar per kete. Per pergatitjen e gatimeve tona perzgjidhen cdo dite produkte te fresketa ne tregun vendas.Ju mund te shijoni specialitetet tradicionale te pergatitura me kujdes nga shefi yne I kuzhines. Deshira jone eshte qe cdo vizitor te shijoje me te mirat e tradites,prandaj ne ofrojme nje liste te gjate te llojeve te ndryshme te rakise te prodhuara ne menyre artizanale. Kur vjen fjala te vera,jemi krenare t’ju njohim me prodhimet me te mira te kantinave te qytetit tone. Restoranti ofron nje salle te mbyllur dhe nje tarace me pamje nga qyteti.