Mirë se vini në Hotel Mangalemi

An Authentic Berat Experience

Hotel Mangalemi eshte hoteli i pare qe u hap ne Berat pas ndryshimit te sistemit ne Shqiperi, ne vitin 1991 . Hoteli eshte I vendosur ne pjesen fundore te lagjes karakteristike te quajtur Mangalem dhe ne fillim te rruges se vjeter te kalase. Ngrihet mbi rrenojat e kompleksit te shtepive te Pashait te famshem te Beratit ( Ahmet Kurt Pasha ). Gjendet vetem 300 m nga qendra e qytetit dhe shume afer qendrave historike. Kombinimi me finese I drurit dhe I gurit dhe dedikimi ne cdo detaj pasqyrojne qarte arkitekturen tradicionale. Qe ne fillimet e punes dhe ne vazhdimesi , stafi I hotelit eshte udhehequr nga deshirat dhe kerkesat e klienteve, si nje filozofi per te ofruar gjithmone nje sherbim cilesor dhe eksperience me vlere. Hotel Mangalemi eshte vendi ideal nga ku mund te filloni te zbuloni qytetin e rralle te Beratit.

Dhomat e hotelit

Testimonials

Pyetje të shpeshta

My flight arrives early in the morning, what time can I check in?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et rhoncus neque. Maecenas enim nunc, dapibus in mattis eleifend, luctus et magna. Maecenas nunc est, posuere sed convallis tincidunt

Is breakfast included as standard with all rooms?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et rhoncus neque. Maecenas enim nunc, dapibus in mattis eleifend, luctus et magna. Maecenas nunc est, posuere sed convallis tincidunt

Are airport pickups available for late night flight arrivals?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et rhoncus neque. Maecenas enim nunc, dapibus in mattis eleifend, luctus et magna. Maecenas nunc est, posuere sed convallis tincidunt

Book online today and look forward to a relaxing stay with us

Request Booking

Çmimet

tripadvisor

TC2_2019_WHITE_L_R_rb

Lonely Planet

lonely-planet (2)

Authentic Albania

hotel mangalemi architecture